Antena Căutare

Tratamente homemade pentru unghii frumoase şi sănătoase

Mâinile noastre reprezintă o carte de vizită pentru noi. Așadar, o minimă atenție trebuie acordată frumuseții, dar și sănătății acestora.

Tratamente homemade pentru unghii frumoase şi sănătoase
Unghii sănătoase

Mâinile noastre reprezintă o carte de vizită pentru noi. Așadar, o minimă atenție trebuie acordată frumuseții, dar și sănătății acestora.


Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, prezintă pe blogul său cele mai inspirate tipsuri pentru unghii frumoase.

”Dragele mele, un lucru e cert: unghii frumoase înseamnă şi unghii sănătoase! Mâinile sunt cartea de vizită pentru oricine. Îţi poţi face o idee despre un om după felul în care are grijă de mâinile şi de unghiile sale. Aplicate, vor face din unghiile îngălbenite, deshidratate, casante, moi, fragile, care se rup repede sau nu cresc, doar o amintire.”, scrie pe Ela pe blogul său.


”Pe lângă cele câteva ingrediente pe care le găseşti în bucătărie sau la palafar, ai nevoie şi de ceva răbdare, deoarece nimic nu se transformă dintr-o dată. Sunt câteva reguli pe care trebuie să le respecţi, cel puţin până se însănătoşesc:

  • Nu le roade.
  • Nu le da cu ojă semi-permanentă sau permanent.
  • Renunţă la gel.
  • Renunţă la unghiile aplicate (false).

Toate acestea nu fac altceva decât să „roadă” unghia, să o macine şi să o distrugă. O unghie sănătoasă suportă un strat sau două de ojă sau lac, dar şi acesta afectează. De aceea este bine să faci pauză pentru a le lăsa să îşi revină, să respire.

Pentru o unghie cu probleme, aceste proceduri amplifică suferinţa. Deşi nu simţi, vei constata asta prin aspect.”, explică Ela.

CITEȘTE MAI MULT AICI!

Jurnalist, moderator al emisiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3, crede în informație și în puterea ei de a schimba lumea, de a influența destine, de a instrui și a construi oameni, de a sparge ziduri și a ridica punți de legătura. Mamă a doi copii, Ela promovează un stil de viață echilibrat pe blogul personal "Mai multă sănătate, mai mult echilibru, mai mult zâmbet."

S-ar fi descurcat și cei care n-au luat BAC-ul: Iată cum a fost examenul ideal pentru admiterea la facultate!... De la Elena Merișoreanu la Marilyn Manson! BEST OF Florin Ristei, la ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x