Antena Căutare

Un accident casnic neobișnuit. Motivul pentru care un tânăr a ajuns la Urgențe i-a uimit și pe medici

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Olt a ajuns la spital după ce a sunat la 112 susținând că a suferit un "accident casnic."

Un accident casnic neobișnuit. Motivul pentru care un tânăr a ajuns la Urgențe i-a uimit și pe medici
Un accident casnic neobișnuit | adevărul.ro

Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de joi, când cetățeanul din comuna Brâncoveni a apelat serviciul unic de Urgență, anunțând că nu mai poate să scoată un tub de deodorant din anus.

Tânărul a declarat că incidentul ar fi avut loc din greșeală, după ce s-ar fi așezat pe tubul de deodorant. Timp de trei ore bărbatul a crezut că va rezolva problema, dar într-un final a decis să apeleze la 112, din cauza durerilor insuportabile pe care le avea.

Citește și: Camionul militar lovește autobuzul. 40 de oameni arși de vii. ”Sicriile erau sigilate. Cum să-ți iei rămas bun, creștinește?”

Bărbatul a fost operat de urgență

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, iar în cursul zilei de joi a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Intervenţia va fi în zona abdominală, tubul de deodorant fiind prezent la palpare în această zonă încă din momentul preluării pacientului de către echipajul de prim-ajutor.

Tânărul se afla împreună cu partenera sa la domiciliu când s-a întâmplat incidentul, scrie Adevărul.ro.

Primul semn al agravării bolii dată de COVID-19. Când trebuie să ajungi de urgență la spital... Cutremur cu magnitudinea 4,3 în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x