Antena Căutare

Curaj fără margini! El este angajatul pe care orice patron și-ar dori să îl aibă! Reacția lui în momentul în care un hoț a vrut să fure banii din magazin, a uimit o lume întreagă

Curaj fără margini!Un bărbat a venit să fure bani dintr-o gelaterie, iar când vânzătoarea s-a apropiat, acesta a apucat-o cu putere și a amenințat-o cu un cuțit.

Video! El ar putea fi cel mai dorit angajat din lume după ce camerele de supraveghere au surprins cum se luptă cu un hoț care a atacat magazinul în care acesta lucra. Deși a fost amenințat cu moartea, curajul bărbatului pare desprins din filmele de acțiune!

Un bărbat a venit să fure bani dintr-o gelaterie, iar când vânzătoarea s-a apropiat, acesta a apucat-o cu putere și a amenințat-o cu un cuțit.

Un bărbat a venit să fure bani dintr-o gelaterie, iar când vânzătoarea s-a apropiat, acesta a apucat-o cu putere și a amenințat-o cu un cuțit.
În acest timp, un alt coleg a fost nevoit să deschidă casa pentru a-i da banii hoțului . Băiatul, păstrându-și calmul, a deschis cutia și în momentul în care hoțul a lăsat cuțitul pe tejghea pentru a ridica banii, angajatul l-a luat repede și l-a confruntat cu el. A urmat o luptă ca în filme, tânărul vânzător reușind să îl facă pe hoț să părăsească magazinul. Vezi cum s-a desfășurat evenimentul:

Accident grav în Vrancea după ce o ambulanță SMURD s-a izbit puternic de o autoutilitară. 5 victime au fost rănite, dint... Cele mai bune trucuri recomandate de medici pentru a scăpa de respirația urât mirositoare! De acum încolo nu te vei mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x