Antena Căutare

Un cățel a murit de tristețe, abandonat de stăpânul său pe un aeroport

Uneori, chiar dacă devine cel mai bun prieten al omului, un câine nu are parte de afecțiunea pe care o și oferă. Un cățel frumos și afectuos a fost abandonat de stăpânul său pe un aeroport columbian. A murit după o lună, fără să-și mai dorească să trăiască singur.

Uneori, chiar dacă devine cel mai bun prieten al omului, un câine nu are parte de afecțiunea pe care o și oferă. Un cățel frumos și afectuos a fost abandonat de stăpânul său pe un aeroport columbian. A murit după o lună, fără să-și mai dorească să trăiască singur.

Patrupedul, botezat de veterinarii care au avut grijă de el ”Nor călător”, după numele unei melodii celebre, a petrecut o lună de zile în terminalulul aeroportuluI Palonegro din Columbia, sperând că stăpânul său se va întoarce.

Pasagerii spun că animalul i-a impresionat profund, se apropia de călătorii sosiți pe aeroport și-i adulmeca, dorind să se asigure că e și stăpânul lui printre ei, apoi se retrăgea trist în colţul său.

Pasagerii, dar şi angajaţii aeroportului, i-au o dat de mâncare, dar animalul a refuzat-o de fiecare dată. Nici măcar perfuziile cu glucoză nu l-ai mai putut ajuta.

Vacanțele la cort, experiențe memorabile pentru Cheloo și Șerban Copot... Ce înseamnă când visezi că te cerți?! Deși e greu de crezut, nu e semn rău!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x