Antena Căutare

Un englez s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina după ce au conversat cu Google Translate: „A fost o atracție de la început”

Războiul nu i-a oprit să își unească destinele. Un bărbat care trăiește în Marea Britanie s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina, iar, după puțin timp, cei doi s-au căsătorit. Cum arată povestea unei iubiri fără granițe.

colaj
Războiul nu i-a oprit să își unească destinele. Un bărbat care trăiește în Marea Britanie s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare. | Shutterstock

Luke Dickinson, în vârstă de 28 de ani, care trăiește în Marea Britanie, s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina, Vira Klimova, în vârstă de 37 de ani, la mai puțin de trei luni de când a cunoscut-o. Tânăra își petrecea timpul pe diverse grupuri dedicare refugiaților ucraineni, căutând o soluție pentru a fugi din țară, potrivit peroz.ro.

Citește și: De ce a refuzat o mireasă ca sora ei să apară în fotografiile de nuntă. Gestul peste care nu a putut să treacă cu vederea

Englezul a folosit dicționarul online pentru a conversa cu cea despre care a știut din prima că este aleasa: „Puține persoane înțeleg umorul britanic”

Se pare că Luke Dickinson a folosit Google Translate pentru a comunica cu Vira, pe care a cunoscut-o pe un grup de Facebook înființat pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina, potrivit Daily Star, citat de sursa menționată mai sus. Tânărul a fost impresionat, încă de la început, de drama ucrainenilor și a decis să se înscrie pe astfel de grupuri, în speranța că va putea fi de folos.

La rândul său, Vira era consultant la o firmă de avocatură din Odessa, iar, în momentul în care s-a întors acasă, și-a găsit apartamentul distrus de o bombă lansată de ruși. Atunci a știut că trebuie să fugă din țară împreună cu fiica ei, Karina.

Femeia s-a mutat o vreme în Republica Moldova, dar căuta neapărat să se stabilească în Marea Britanie, acolo unde s-ar fi simțit în siguranță. Astfel, în timpul în care s-a scurs de la depunerea cererii de viză și până i-a fost acceptată, Vira a comunicat cu Luke pe rețelele sociale. Niciunul nu vorba limba celuilalt, însă s-au înțeles cu ajutorul dicționarului online:

„I-am văzut fotografiile și i-am trimis un mesaj privat. Am râs, am glumit, mi s-a părut că are un simț al umorului perfect. Mulți spun că există puține persoane care înțeleg umorul britanicilor, însă ea se numără printre aceștia.”, a povestit bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cea mai cunoscută lunetistă din Ucraina s-a căsătorit pe front, în pădure, cu arma în mână. Ce imagini a postat pe internet

Englezul a cerut-o de soție la prima întâlnire: „ A fost o atracție de la început”

Vira și fiica ei, Karina, au ajuns în Bristol pe 6 aprilie. Curând, femeia a început să studieze limba engleză pentru a se putea angaja. În luna iulie, după ce Vira s-a acomodat cu noua ei viață, Luke a contactat-o din nou și a invitat-o la o întâlnire:

„Am întrebat-o dacă i-ar plăcea să bem ceva. A fost o atracție de la început.”, a povestit tânărul care a mărturisit că a știut de la început că Vira îi va fi soție.

După prima întâlnire, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, motiv pentru care Luke a cerut-o de soție la Londra, în timpul unei cine romantice. Cei doi s-au căsătorit pe 30 septembrie, iar, la eveniment, Vira a ținut un discurs atât în limba engleză, cât și în limba maternă, ceea ce l-a determinat pe proaspătul soț să își dorească să cunoască limba ucraineană.

„Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt, vin dintr-o țară în plin război, mi-am lăsat casa și am ajuns să-mi cunosc sufletul pereche. Am știut că ne este menit să fim împreună.”, a spus Vira.

Care e orașul din România care renunță la luminile de Sărbători anul acesta. Primarul se laudă că a găsit o soluție perf... Prințesa Norvegiei vrea să renunțe la îndatoririle regale pentru a munci alături de iubitul ei șaman. Cum au reacționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x