Căutare Live

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Gorj! O femeie de 40 de ani a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite

O femeie în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane au fost rănite, în urma unui accident produs joi după amiază, pe DJ 601 A, între localitățile Dragomirești Deal și Bâcu, județul Gorj.

O femeie în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane au fost rănite, în urma unui accident produs joi după amiază, pe DJ 601 A, între localitățile Dragomirești Deal și Bâcu, județul Gorj.

”Am fost sesizaţi prin 112 că pe DJ 601 A, între localităţile Dragomireşti Deal şi Bâcu, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier între un autoturism şi un microbuz în care se aflau şapte persoane, iar în urma impactului microbuzul s-a răsturnat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, o femeie în vârstă de 40 de ani, care se afla în microbuz, a murit pe loc. Alte cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru dintre acestea fiind fiind preluate de ambulanţele sosite la faţa locului, iar o altă persoană ”a plecat spre spital pe cont propriu, nu a mai aşteptat să vină altă ambulanţă”.

Din declarațiile martorilor, șoferul unui autoturism a intrat în depășirea autocarului cu 29 de locuri, șoferul autocarului neobservându-l și virând brusc la stânga. Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar autocarul s-a răsturnat.

Credit foto: jurnalgiurgiuvean.ro

Ai puterea să nu-ți dea lacrimile? Doamne, cum interpretează acest copilaș faimoasa poezie ”Nu plânge, Maică Românie!”... Accident în lanț! Patru mașini spulberate pe digul Brăila-Galați!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri