Antena Căutare

Un român din Bistrița, plecat în Anglia, a fost amendat cu 200 lei, după ce a postat pe Facebook ”cuvinte jignitoare” la adresa unor politicieni locali

Un bărbat din Bistriţa, plecat la muncă în Anglia, a fost amendat cu 200 de lei de poliţişti, după ce a postat pe Facebook ”expresii şi cuvinte jignitoare” la adresa mai multor persoane din conducerea locală a unui partid politic.

Un bărbat din Bistriţa, plecat la muncă în Anglia, a fost amendat cu 200 de lei de poliţişti, după ce a postat pe Facebook ”expresii şi cuvinte jignitoare” la adresa mai multor persoane din conducerea locală a unui partid politic.

Sancţiunea a fost dată în urma unei sesizări făcute de formaţiunea politică în luna martie. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat pentru News.ro că în 17 martie o formaţiune politică a depus o sesizare privind injurii aduse unor persoane din conducerea acesteia pe Facebook, de către un bistriţean.

Ea a precizat că poliţiştii au făcut verificări şi audieri în acest caz, iar în final au decis sanţionarea contravenţională a bărbatului.

Bistriţeanul Călin Lucian Farcaş, care în prezent locuieşte în Anglia, a postat, duminică seară, pe pagina sa de Facebook, fotografii ale procesului-verbal prin care a fost sancţionat. În document se poate vedea valoarea amenzii primite - 200 de lei - şi motivul pentru care a fost sancţionat: ”a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj public prin care a adresat expresii şi cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din conducerea partidului politic, participante la o petrecere organizată în 11 martie”.

Fotografiile sunt însoţite şi de un text prin care bărbatul precizează că nu va plăti amenda şi că, dacă va fi nevoie, va merge la Haga.

Zodia care va spune „Adio!” persoanei iubite la început de iunie. De Ziua Copilului, va acționa ca un adult dornic de li... Șase medalii pentru România, la Olimpiada Balcanică de Matematică din Macedonia. Olimpicii noștri au luat aurul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x