Antena Căutare

Nu-l vei recunoaște niciodată! Val Kilmer: ”Am un râs de pirat de la tratamentul contra cancerului!”

Val Kilmer face haz de necaz. Celebrul actor spune că s-a ales cu un ‘’râs de pirat’’ de pe urma tratamentului împotriva cancerului la gât. Starul din ’’Batman Forever’’, în vârstă de 60 de ani, a fost diagnosticat cu cancer în 2015. Acum, face pași mari către recuperare cu ajutorul traheotomiei care îl ajută să respire mai ușor.

Nu-l vei recunoaște niciodată! Val Kilmer: ”Am un râs de pirat de la tratamentul contra cancerului!” Galerie
Val Kilmer în interviul pentru Good Morning America | Interviu Good Morning America

Val Kilmer face haz de necaz. Celebrul actor spune că s-a ales cu un ‘’râs de pirat’’ de pe urma tratamentului împotriva cancerului la gât.

Starul din ’’Batman Forever’’, în vârstă de 60 de ani, a fost diagnosticat cu cancer în 2015. Acum, face pași mari către recuperare cu ajutorul traheotomiei care îl ajută să respire mai ușor.

Într-un interviu pentru Good Morning America, actorul a vorbit deschis despre efectele pe care boala și tratamentul le-au avut asupra vocii sale.

Calm, a început interviul asigurându-i pe fani că se simte bine, în ciuda modului în care sună vocea sa. „Mă simt mult mai bine decât sună. Mă simt minunat. Am fost diagnosticat cu cancer la gât, care s-a vindecat foarte repede. Aceasta este o traheotomie care mă ajută să respir, deoarece glandele din gât s-au umflat și ele."

Întrebat ce îi lipsește cel mai mult din „vechea lui voce”, Kilmer face o glumă: „Că am avut una! Și că nu râdeam ca un pirat”.

De asemenea, a vorbit despre reîntâlnirea sa recentă cu Tom Cruise, partenerul său din ‘’Top Gun’’ în 1986.

Kilmer își va relua rolul locotenentului Tom 'Iceman' Kazansky, în următoarea producție Top Gun: Maverick.

Vorbind despre reuniune, el a spus: "A fost absolut emoționant. Am fost într-adevăr surprins. Tom purta sacoul său, jacheta originală din primul film. A fost foarte emoționant. Am râs de parcă eram în liceu.”

Cruise, care îl interpretează pe Pete 'Maverick' Mitchell în film, a anunțat recent că data lansării noului film a fost amânată la o dată ulterioară a aceluiași an.

Inițial, se stabilise să apară în cinematografe la 24 iunie - cu toate acestea, Cruise a dat un update oficial pe contul său de Twitter la începutul acestei luni pentru a confirma că lansarea a fost mutată în decembrie.

"Știu că mulți dintre voi ați așteptat timp de 34 de ani. Din păcate, va trebui să mai așteptați puțin. Top Gun: Maverick vine la voi în decembrie. Stați în siguranță."

Vârful pandemiei de Covid-19 a fost atins?! Medic: "Şi dacă am testa şi am afla că sunt mai mulţi pozitivi, oare ce... Mesajul lui Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express, pentru Speak și Ștefania "Mi-ați dat tinerețea voastră&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x