Căutare Live

Vasile Muraru câștiga toate concursurile de ciocnit ouă de Paște cu un ou de lemn

Actorul Vasile Muraru are Chef de râs de când se știe. În preajma Paștelui, marele umorist își amintește cu drag de momentele din copilărie când câștiga toate concursurile de ciocnit ouă pentru că apela la un ou de lemn.

Actorul Vasile Muraru are Chef de râs de când se știe. În preajma Paștelui, marele umorist își amintește cu drag de momentele din copilărie când câștiga toate concursurile de ciocnit ouă pentru că apela la un ou de lemn.

Am în minte felul în care așteptam dimineața de Paști, când bunica punea un ou roșu și un ban în cana cu apă și cel care se spăla ultimul câștiga și oul, și bănuțul. Bineînțeles, toți voiam bănuțul, dar pentru mine mult mai folositoare erau ouăle de lemn cu care reușeam să câștig toate concursurile de spart ouă care aveau loc în jurul mesei de Paști”, povestește amuzat actorul. De altfel, tot pe când era copil obișnuia să facă o sumedenie de năzbâtii și în jurul bisericii, în timpul deniilor.

Cu timpul am început să înțeleg adevăratul sens al acestei sărbători și să particip cu adevărat la ritual și la slujbă”, mărturisește Vasile Muraru.

Luni, în cea de-a doua zi de Paște, de la 20:30, la Antena 1, Vasile Muraru are nu doar Chef de râs, ci și o parteneră de scenă care îi ține isonul, Valentina Fătu.

Veselia telespectatorilor va fi asigurată de scheciurile pregătite de cei doi renumiți actori, iar cheful de sărbătoare va fi întreținut cu muzică pentru toate gusturile. Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Corina și Dorian, Nico, Alina Eremia, DJ Sava, Misha, Connect-R, Randi, Uddi & Nadir și Clejanii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lor.

Povestea lui îți va smulge lacrimi! Fabiani a cântat la pian în memoria mamei sale, moartă într-un accident rutier... CRISTI MINCULESCU revine la Iris! Rafael și-a anunțat, elegant, retragerea!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri