Antena Căutare

Decizie de ultimă oră! Ce a decis CCR despre majorarea pensiilor. Cetățenii au așteptat cu sufletul la gură

Curtea Constituţională a României urma să discute astăzi sesizarea PNL şi USR referitoare la Legea privind sistemul public de pensii.

Ultima oră! Toți pensionarii trebuie să afle! Ce a decis CCR în ședința de astăzi despre majorarea pensiilor!

Curtea Constituţională a României urma să discute astăzi sesizarea PNL şi USR referitoare la Legea privind sistemul public de pensii.

În urma ședinței avute, Judecătorii au amânat decizia privind Legea Pensiilor. Membrii CCR au decis să mai discute și să mai analizeze sesizarea făcută de PNL și USR. Decizia va fi anunțată pe data de 27 februarie.

Potrivit evz.ro, dispoziţiile criticate ca fiind neconstituţionale privesc condiţionarea dreptului la pensie al angajatului de îndeplinirea de către angajator a obligaţiei fiscale de achitare a contribuţiilor reţinute angajatului prin stopaj la sursă. Astfel, este deschisă posibilitatea încălcării dreptului constituţional la pensie al angajatului, fără ca acest lucru să fie determinat de neîndeplinirea unei obligaţii aflată în sarcina angajatului, susţin semnatarii, conform evz.ro

Toți părinții trebuie să afle! Care este anunțul Ministrului Educației despre eliminarea orelor de sport din învățământu... Intervenție dramatică în Constanța! Doi marinari au căzut în apele înghețate. Pentru unul dintre ei, salvarea a venit pr...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x