Vremea 14 ianuarie în țară. Temperaturi cu minus în toate regiunile, ninsori și vânt puternic

 

Vremea 14 ianuarie în țară. Nu degeaba au anunţat meteorologii că în țară vremea se va răci simțitor în acest weekend. După temperaturile cu minus, este cel mai friguros weekend.

Cerul va fi mai mult acoperit și vor fi posibile ploi burnițã sau ninsori, în funcție de zonă. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea din 14 ianuarie va continua să se răcească, astfel încât în cursul nopții va deveni geroasă, local, în nordul, nord-estul și centrul țării și în Subcarpații Getici.

În extremitatea de sud-vest, înnorările vor persista și va ninge slab, pe arii restrânse, cu precădere în primele ore ale zilei și la sfârșitul nopții. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorări temporare și fulguieli vor fi, pe parcursul zilei pe litoral și la munte.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea, mai ales în zona sa de deltă și pe litoral. Temperaturile maxime, preponderent negative, se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Banat, iar cele minime, în general, între -15 și -5 grade.

În Capitală, vremea se anunță și mai rece cu temperaturi între -8 și -2 grade Celsius.

Cum va fi vremea duminică, 14 ianuarie, în cele mai importante orașe ale țării: BucureștiTimișoaraConstanțaCluj-Napoca și Craiova.  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe