Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Alertă! Este Cod galben de vânt cu transport de zăpadă! Rafalele vor depăși 90 de kilometri la oră! Zonele afectate, în următoarele ore

Atenționări de Cod galben de vânt cu transport de zăpadă au fost emise, marți, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități din țară.

Atenționări de Cod galben de vânt cu transport de zăpadă au fost emise, marți, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități din țară.

Potrivit ANM, una dintre atenționările de Cod galben este valabilă până la ora 19.00.

Această atenționare de Cod galben este valabilă în următoarele localități din Vâlcea: Drăgășani, Băbeni, Prundeni, Fârtățești, Stoilești, Ionești, Șușani, Galicea, Orlești, Nicolae Bălcescu, Lungești, Olanu, Roșiile, Valea Mare, Popești, Tetoiu, Glăvile, Dănicei, Sutești, Șirineasa, Scundu, Lădești, Lăpușata, Măciuca, Roești, Drăgoești, Pesceana, Crețeni, Mădulari, Gușoeni, Stănești, Mitrofani, Amărăști.

De asemenea, Codul galben vizează următoarele localități din Dolj: Calafat, Băilești, Dăbuleni, Poiana Mare, Moțăței, Sadova, Daneți, Călărași, Valea Stanciului, Ciupercenii Noi, Maglavit, Cetate, Ostroveni, Amărăștii de Jos, Galicea Mare, Desa, Bistreț, Bârca, Gighera, Rast, Bechet, Cerăt, Afumați, Goicea, Drănic, Giurgița, Urzicuța, Gângiova, Piscu Vechi, Dobrești, Ghidici, Negoi, Seaca de Câmp, Dobrotești, Cioroiași, Siliștea Crucii, Măceșu de Sus, Catane, Galiciuica, Măceșu de Jos, Cârna.

În aceste zone vizate de atenționarea de Cod galben se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h.

O altă avertizare de Cod galben emisă de ANM este valabilă până la ora 22.00, în zona de munte de peste cota 1.800 de metri din județul Caraș-Severin.

Aici se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de peste 90 km/h, cu transport de zăpadă.

Recomandari