Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Condiții meteo periculoase în mai multe județe! Zonele afectate, în următoarele ore

Atenționări de Cod galben de ceață au fost emise, marți seară, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru următoarele ore, în mai multe județe din țară.

Cod galben.

Potrivit ANM, până la ora 5.00, este Cod galben în județele Galați, Vrancea și Vaslui. Aici se vor semnala local ceață ce determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, și, izolat, depuneri de chiciură și condiții de polei.

De asemenea, este Cod galben, până la ora 5.00, în județele Constanța și Tulcea. Și aici se vor semnala ceață ce determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, și, izolat, depuneri de chiciură.

Sub Cod galben se vor afla, până la ora 5.00, și județele Brăila, Ialomița, Buzău, Prahova, Călărași, Ilfov și Teleorman, precum și Cluj și Bistriţa-Năsăud.

Lista județelor aflate sub Cod galben, până la ora 5.00, continuă cu Olt și Dolj.

Îndeosebi în zona periferică a Capitalei, este, de asemenea, Cod galben de ceață ce determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Până la ora 2.00, este Cod galben în județele Covasna, Brașov, Mureș, Harghita, Sândominic și Sibiu precum și Caraș-Severin, Arad, Bihor și Timiș.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro