Antena Căutare

Alertă de ninsori şi viscol la munte până sâmbătă dimineaţă! Ce vreme ne așteaptă în restul țării

Florinela Georgescu, directorul de meteorologie opraţională ANM, ne spune la Neatza cu Răzvan şi Dani cum va fi vremea în următoarea perioadă.  

Alertă de ninsori şi viscol la munte până sâmbătă dimineaţă! Ce vreme ne așteaptă în restul țării Galerie
Florinela Georgescu, directorul de meteorologie opraţională ANM

ANM vine cu vești bune despre vreme astăzi, cu toate că există o atenționare meteo care vizează zona Carpaților Meridionali și Munții Banatului, acolo unde va ninge mai ales la altitudini de peste 1700 de metri. Va ninge, însă nu vor fi ninsori multe, ci doar vântul va crea probleme, fiind un vânt puternic care va da un aspect neplăcut.

Dacă la munte este vreme de iarnp, în restul țării, judecând după valorile termice este în continuare ca un sfârșit de toamnă, pentru că temperaturile de astăzi la 12 grade celsius se încadrează, din nou, peste normalul la ceea ce ar trebui să avem în această perioadă.

În regiunile sudice, inclusiv în București vor continua ploile, și posibil ca ninsorile de la munte să fie mai intense la sfârșitul zile de astăzi și la noapte, după care vremea se va ameliora din acest punct de vedere al precipitațiilor și al intensificărilor de vânt.

Pentru weekend și mai ales pentru săptămâna viitoare, vin veștile bune pentru că ne vom întoarce la acea vreme cu aspect de început de primăvară decât de început de iarnă.

UPDATE: Vremea 12 decembrie 2019. ANM: cod galben de viscol, zăpadă și ceață... Meteo 13 decembrie 2019. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de precipitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x