Antena Căutare

Alertă de ploi torențiale și grindină, în 15 județe din țară. Ce zone vor fi afectate, în următoarele ore?

Meterorologii au emis, joi, un avertisment de vreme rea, valabil în 15 județe din țară. Vremea se va schimba radical, în următoarele ore. Vezi care sunt cele mai afectate zone.

Alertă de ploi torențiale și grindină, în 15 județe din țară. Ce zone vor fi afectate, în următoarele ore?
Alertă de ploi torențiale și grindină, în 15 județe din țară. Ce zone vor fi afectate, în următoarele ore?

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), joi, între orele 12.00 şi 22.00, În Maramureş, Crişana şi local în Transilvania precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torenţiale, cantităţi de apă ce vor depăşi 25-35 l/mp, descărcări electrice, vijelii şi grindină.

Nici restul țării nu scapă de vremea rea. Meteorologii anunță că astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

Avertizarea vizează judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara.

Căldură mare de la jumătatea lunii iunie: Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni! Prognoza meteo ANM

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii

Potrivit meteorologilor, începând de la sfârșitul săptămânii, se va înregistra o creștere a valorilor termice, până la 30-31 grade Celsius.

Examene 2020: Cum va fi vremea în săptămâna Evaluării Naționale. Directorul ANM a anunțat că ar putea urma o vară a extremelor meteorologice

Săptămâna viitoare, temperaturile se anunță normale pentru acestă perioadă, la nivelul întregii țări. Vor mai exista precipitații, dar pe arii mai restrânse.

Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în 15 judeţe, până la ora 22.00/ Cantităţile de apă care se vor acumu... Vreme weekend. ANM avertizează: Vor urma schimbări majore! Temperaturi de 32 de grade urmate de descărcări electrice și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x