Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Alertă de ploi torențiale și grindină, în 15 județe din țară. Ce zone vor fi afectate, în următoarele ore?

Meterorologii au emis, joi, un avertisment de vreme rea, valabil în 15 județe din țară. Vremea se va schimba radical, în următoarele ore. Vezi care sunt cele mai afectate zone.

Alertă de ploi torențiale și grindină, în 15 județe din țară. Ce zone vor fi afectate, în următoarele ore?

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), joi, între orele 12.00 şi 22.00, În Maramureş, Crişana şi local în Transilvania precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torenţiale, cantităţi de apă ce vor depăşi 25-35 l/mp, descărcări electrice, vijelii şi grindină.

Nici restul țării nu scapă de vremea rea. Meteorologii anunță că astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

Avertizarea vizează judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara.

Căldură mare de la jumătatea lunii iunie: Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni! Prognoza meteo ANM

Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii

Potrivit meteorologilor, începând de la sfârșitul săptămânii, se va înregistra o creștere a valorilor termice, până la 30-31 grade Celsius.

Examene 2020: Cum va fi vremea în săptămâna Evaluării Naționale. Directorul ANM a anunțat că ar putea urma o vară a extremelor meteorologice

Săptămâna viitoare, temperaturile se anunță normale pentru acestă perioadă, la nivelul întregii țări. Vor mai exista precipitații, dar pe arii mai restrânse.

Recomandari