Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Alertă: Iarna vine mai devreme! Un vortex polar va face prăpăd în România

Avertisment dur de la meteorologi! Iarna din acest an va veni mai devreme și va fi cea mai grea din ultimele decenii, conform specialiștilor europeni! Când vine iarna și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Avertisment dur de la meteorologi! Iarna din acest an va veni mai devreme și va fi cea mai grea din ultimele decenii, conform specialiștilor europeni! Când vine iarna și la ce ar trebui să ne așteptăm?

Vortexul polar va aduce ninsori abundente. Mai mult, frigul va veni mai devreme decât ar fi normal.

CÂND VINE IARNA

Din a doua jumătate a lunii noiembrie, temperaturile vor începe să scadă și prognoza meteo se va schimba complet. Dacă până la mijlocul lunii noiembrie o sa fie o vreme caldă, ulterior vom începe să resimțim tot mai mult frigul.

Vom avea parte inclusiv de ploi. Meteorologii anunță ploi mai serioase în regiunile intracarpatice. Tot atunci, temperaturile nocturne vor scădea sub valoarea zero.

CE FEL DE IARNĂ O SĂ FIE

Meteorologii europeni vorbesc despre faptul că vom avea parte de o iarnă aspră, din cauza unui vortex polar ce se activează în lunile reci. Acesta va determina apariția unei ierni dificile.

Totuși, iarna își va intra cu adevărat în drepturi abia în luna ianuarie, atunci când meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute.

Sursa: Antena 3

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro