Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Update: Alertă meteo ANM! Cod Galben de ploi torențiale în aproape toată țara

Vremea continua sa fie capricioasa si in urmatoarele zile. ANM a emis o noua alerta meteo de ploi torentiale. Codul galben este valabil in intervalul 18 - 20 iunie 2019. Afla ce zone sunt afectate de avertizarea meteo.

Vremea continuă să fie capricioasă și în următoarele zile. ANM a emis o nouă alertă meteo de ploi torențiale. Codul galben este valabil în intervalul 18 - 20 iunie 2019. Află ce zone sunt afectate de avertizarea meteo.

Vremea 18 iunie 2019. ANM, avertizare meteo valabilă în intervalul 18 iunie, ora 12 – 18 iunie, ora 23.

Cod galben de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

În intervalul vizat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60 l/mp.

Citește și: Vremea pe 2 săptămâni: Află prognoza meteo România 17 - 30 iunie 2019

Cog Galben - avertizare meteo 18 - 20 iunie

Avertizare meteo valabilă în intervalul 18 iunie, ora 23 – 19 iunie, ora 10.

În cea mai mare parte a Moldovei, în nordul Munteniei precum și în Oltenia, vor mai fi perioade scurte cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și posibil grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25 l/mp și izolat 50 l/mp.

Cog Galben - avertizare meteo 18 - 20 iunie

Avertizare meteo valabilă în intervalul 18 iunie, ora 10 – 20 iunie, ora 23.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.
Notă: Marți (18 iunie), disconfortul termic se va menține ridicat în orele amiezii, pe arii restrânse în regiunile sudice-estice, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și posibil ușor depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Citește și: ANM, estimări meteo 17 iunie - 15 iulie. Val de caniculă în România

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro