Antena Căutare

Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile

ANM a emis alertă meteo de frig, ninsoare și viscol, până pe 1 noiembrie 2019. Începând cu data de 2 noiembrie, temperaturile vor începe sa crească ușor, atingând valori de peste 20 de grade.

Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile
alerta meteo ANM | observator.tv

ANM a emis alertă meteo de frig, ninsoare și viscol, până pe 1 noiembrie 2019. Află cân cresc temperaturile

Alertă mereo ANM, fenomene vizate: vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte mai ales în zonele deluroase

Până pe 1 noiembrie, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

Notă: În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile

Vremea va începe să se încălzească începând cu data de 2 noiembrie 2019, când temperaturile ating 12 grade. Apoi, valorile termice cresc ușor, atingând peste 20 de grade C, începând cu data de 4 noiembrie 2019.

Prognoza meteo pe o lună: vremea până pe 25 noimebrie 2019

Vremea pe patru săptămâni - Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, sudvestice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea pe patru săptămâni - Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea pe patru săptămâni - Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Vremea pe patru săptămâni - Săptămâna 18.11.2019 – 25.11.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi ușor excedentare, local, în regiunile extracarpatice dar și ușor deficitare în nordul și nord-vestul țării.

Vremea 30 octombrie 2019. Prognoza meteo: Temperaturile scad cu 12 grade, vin ploile și ninsorile... Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x