Alertă meteo. Ploi și ninsori în România. Ce se întâmplă în orele următoare

Vremea in România în luna octombrie se schimbă tot mai mult. Sunt anunțate ninsori și ploi. Ce anunță meteorologii despre vremea în România, în următoarele ore.

vremea rea alerta

Meteorologii au anunțat că în luna octombrie vremea va fi caracterizată de ploi și ninsoare la munte.

Vremea in România în luna octombrie se schimbă tot mai mult. Sunt anunțate ninsori și ploi. Ce anunță meteorologii despre vremea în România, în următoarele ore.

„În orele următoare, ploile vor fi de interes și la începutul nopții, în centrul și în nordul țării. În regiunile sud, sud-vestice nu vor fi precipitații. Spre dimineață, apare ceața. Mâine, din nou, ploi, însă mai puține decât astăzi. Și încă un element de interes, precipitațiile mixte, ca urmare a scăderii temperaturii la munte, la peste 1800 m altitudine, lapoviță, ninsoare, îndeosebi în Carpații Orientali. Tot în zonele de munte vântul va sufla cu 80, 90 km/h. După, precipațiile vor lipsi", a declarat, marți după-amiază, Silviu Grigore, citat de dcnews.ro.

Vremea 4 octombrie România

Potrivit vremea.ro, Joi vremea se va răci în toată țara, urmând să devină ușor mai rece pentru începutul lunii octombrie (îndeosebi în Transilvania). Precipitațiile vor fi foarte puține și se vor semnala mai ales la munte sub formă de ploaie, dar și lapoviță și ninsoare la altitudini mai mari de 2000 de metri. Vântul va suflă tare în nord-estul țării și slab până la moderat, cel mult moderat în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în extremitatea sudică a regiunii.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri