Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

ANM a actualizat prognoza pentru București: Ce ne așteaptă până vineri

ANM a actualizat prognoza pentru București: Ce ne așteaptă până vineri. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în Capitală și în toată România

anm prognoza meteo actualizata

ANM a actualizat prognoza pentru București: Ce ne așteaptă până vineri. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în Capitală și în toată România

ANM actualizat prognoza meteo specială pentru Municipiul București. Astfel că, în intervalul, 14.05.2019 ORA 11 - 17.05.2019 ORA 10, vremea va fi caracterizată de perioade cu instabilitate atmosferică, mai accentuată miercuri (15 mai) și joi (16 mai).

Temporar se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor atinge 15...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 20 de grade, exceptând ziua de miercuri (15 mai) când vor atinge 23...24 de grade. Temperaturile minime vor fi de 10...12 grade.

Prognoza meteo în România. Vremea până vineri

Miercuri sunt prognozate averse și furtuni izolate, atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții la București. Temperaturile se vor încadra între 23 și 12 grade C. La munte, sunt anunțate furtuni cu descărcări electrice. Temperaturile se vor încadra între 21 și 10 grade C. Vântul va sufla în rafale de 46km/h pe timpul zilei.

Joi, vremea anunță furtuni cu fulgere, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, în București. Temperaturile se vor încadra între 19 și 11 grade C, așadar mai mici decât în ziua de miercuri. Vântul va sufla cu putere. La munte, se anunță furtună cu descărcări electrice, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții. Temperaturile prognozate vor fi între: 18 și 8 grade C.

Vineri, vremea se va ameliora, cu soare pe timpul zilei și ploi izolate, pe timpul nopții, în Capitală. Temperaturile se vor încadra între 26 și 12 grade C, vântul va sufla foarte slab. Vremea la munte va fi însorită vineri, cu temperaturi maxime de 23 de grade C pe timpul zilei.

Recomandari