Antena Căutare

ANM a actualizat prognoza! Meteorolog de serviciu: "Va fi foarte frig în zilele următoare și de Florii"

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor! După o perioadă cu ploi, vremea se răceşte drastic. Violeta Miron este la Administraţia Naţională de Meteorologie şi stă de vorbă cu meteorologul de serviciu.

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor! După o perioadă cu ploi, vremea se răceşte drastic. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza, iar meteorologul de serviciu ne dă detalii despre temperaturile din această săptămână, iar veștile pentru vremea de Florii sunt rele.

Vremea de Florii 21 aprilie. În zilele de urmează, maximele termice se vor situa în medie între 12 și 14 grade și vor caracteriza o vreme rece.Temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 2 și 6 grade, cu tendință de creștere ușoară, în ultimele nopți, spre 7...8 grade. Local și temporar va ploua slab în intervalul 16-19 aprilie, iar în restul intervalului probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vremea de Florii 21 aprilie. Ulterior, din 22 aprilie, media temperaturilor maxime va fi în creștere treptată și va tinde spre 20...21 de grade, în perioada 25-28 aprilie, valori apropiate de normele climatologice.

Prognoza meteo pe 14 zile. Unde va ploua de Paști. Vremea 15-28 aprilie 2019... Vremea în București 16 aprilie. Temperaturi sub media normală a acestei perioade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x