Căutare Live

ANM a actualizat prognoza! Meteorolog de serviciu: "Va fi foarte frig în zilele următoare și de Florii"

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor! După o perioadă cu ploi, vremea se răceşte drastic. Violeta Miron este la Administraţia Naţională de Meteorologie şi stă de vorbă cu meteorologul de serviciu.

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor! După o perioadă cu ploi, vremea se răceşte drastic. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza, iar meteorologul de serviciu ne dă detalii despre temperaturile din această săptămână, iar veștile pentru vremea de Florii sunt rele.

Vremea de Florii 21 aprilie. În zilele de urmează, maximele termice se vor situa în medie între 12 și 14 grade și vor caracteriza o vreme rece.Temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 2 și 6 grade, cu tendință de creștere ușoară, în ultimele nopți, spre 7...8 grade. Local și temporar va ploua slab în intervalul 16-19 aprilie, iar în restul intervalului probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vremea de Florii 21 aprilie. Ulterior, din 22 aprilie, media temperaturilor maxime va fi în creștere treptată și va tinde spre 20...21 de grade, în perioada 25-28 aprilie, valori apropiate de normele climatologice.

Prognoza meteo pe 14 zile. Unde va ploua de Paști. Vremea 15-28 aprilie 2019... Vremea în București 16 aprilie. Temperaturi sub media normală a acestei perioade...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri