Antena Căutare

ANM a emis avertizare de ceață și vizibilitate sub 50 de metri, în zece județe în țară. Vremea continuă să se încălzească

Meteorologii au emis, joi dimineaţa, atenţionări Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă în 10 judeţe din Moldova şi Dobrogea, valabile în următoarele ore. Șoferilor li se recomandă atenție sporită la drum, întrucât vizibilitatea poate scădea și sub 50 de metri.

ANM a emis avertizare de ceață și vizibilitate sub 50 de metri, în zece județe în țară. Vremea continuă să se încălzească
Valorile termice scad după 30 noiembrie

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 9:00, în zona joasă a judeţelor Bacău, Suceava, Neamţ şi Vrancea, dar şi în Botoşani, Galaţi, Iaşi şi Vaslui se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. În aceste zone, izolat, va cădea şi burniţă.

Judeţele Constanţa şi Tulcea se află până la ora 8:00 sub o atenţionare similară de ceaţă densă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Vremea se mai încălzește în următoarele două zile

Regimul termic prognozat pentru această săptămână va fi unul mai cald decât în mod normal, mediile de temperatură ajungând la 15 grade Celsius, urmând ca, din 30 noiembrie, mercurul din termometre să coboare pe timpul zilei până spre 3-4 grade, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 25 noiembrie - 8 decembrie.

Astfel, abia după 30 noiembrie, iarna își intră în drepturi și meteorologii spun că în luna decembrie își vor face simțită prezența și fulgii de nea, îndeosebi în zonele înalte.

Meteo: Cod galben de ceaţă în șapte judeţe din ţară. ANM anunță vizibilitate sub 50 de metri... Ne așteaptă o iarnă diferită! Prognoza meteo pentru lunile decembrie, ianuarie și februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x