Antena Căutare

Vine potopul în România! ANM a emis și un cod roșu de ploi. Precipitații în toată țara, până sâmbătă

ANM a emis mai multe avertizări de vreme rea, valabile până sâmbată în toată țară. În ultimele ore, mai multe zone au fost sub cod roșu de ploi și grindină. Meteorologii susțin că în zilele următoare fenomenele extreme se pătrează în toate regiunile, inclusiv în Capitală.

Vine potopul în România! ANM a emis și un cod roșu de ploi. Precipitații în toată țara, până sâmbătă
ANM a emis și un cod roșu de ploi. Precipitații în toată țara, până sâmbătă

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în întreaga ţară, inclusiv în Bucureşti, până sâmbătă dimineaţa.

Meteorologii au emis un cod roșu de ploi torențiale și grindină de mari dimensiuni, în mai multe localități din județul Neamț.

Ploi, vijelii și posibilă grindină până sâmbată, în toată țara

Conform prognozei, în intervalul 11 iunie, ora 10:00 - 13 iunie, ora 10:00, pe arii relativ extinse vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, în care vor predomina descărcările electrice, aversele torenţiale, grindina şi vijeliile. Meteorologii precizează că, până la jumătatea săptămânii viitoare, gradul de instabilitate atmosferică se va menţine accentuat în cea mai mare parte a ţării.

Prognoză meteo Bucureşti: Averse, descărcări electrice şi vânt, în următoarele trei zile

Vremea ca continua să rămână instabilă în Bucureşti, iar până sâmbătă dimineaţa sunt prognozate averse însoţite de descărcări electrice, vânt şi, posibil, grindină. Până sâmbătă la ora 10:00, la nivelul Capitalei, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, vijelii şi grindină.

Alertă! Cod portocaliu și Cod galben extins, în România! Unde va ploua cu găleata, în următoarele ore! Inundații, în țar... Vijelii şi grindină de cod roşu au devastat zeci de localităţi. Imagini apocaliptice în toată țara: La Galati, copacii a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x