Antena Căutare

ANM a emis o nouă prognoză. Vremea se schimbă iar în România. Minime de 9 grade Celsius, apoi caniculă

Vremea în România va fi răcoroasă în întreaga țară și instabilă, fiind posibile ploi și chiar furtuni. Meteorologii anunță mimime de 9 grade Celsius în țara noastră, cu mult sub media perioadei.

Vremea în România va fi răcoroasă în întreaga țară și instabilă, fiind posibile ploi și chiar furtuni. Meteorologii anunță mimime de 9 grade Celsius în țara noastră, cu mult sub media perioadei.

Temperaturile maxime vor varia între 20 și 27 de grade, iar minimele se vor situa între 9 și 19 grade. Temepraturile sunt considerate de meteorologi sub cele normale în România pentru jumătatea lunii iulie, notează Antena 3.

În București, vremea va deveni instabilă în cursul zilei de duminică, cu ploi însoțite de tunete și intensificări temporare ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25 de grade. Tendința se răcire se ve menține și luni, când maxima în Capitală nu va trece de 24 de grade.

ANM a actualizat prognoza. Furtunile vor mătura întreaga ţara, avertizează meteorologii... ANM: Ciclon în România. Jumătate de ţară, sub avertizare de vreme extremă. Vijelii, ploi torențiale și grindină, până mâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x