Antena Căutare

ANM a emis o prognoză specială pentru Capitală. Temperaturi de la 30 la 8 grade Celsius

Aerul polar care cuprinde România va aduce schimbări drastice în Capitală în privința vremii, astfel că în doar 24 de ore, temperaturile ajung de la 30 de grade Celsius la doar 8 grade, anunță ANM, care a emis o prognoză meteo specială pentru București.

Prognoza meteo ANM. Aerul polar care cuprinde România va aduce schimbări drastice în Capitală în privința vremii, astfel că în doar 24 de ore, temperaturile ajung de la 30 de grade Celsius la doar 8 grade, anunță ANM, care a emis o prognoză meteo specială pentru București.

Potrivit Administrației Națională de Meteorologie (ANM), temperaturile se vor menține joi la 30 de grade, urmând va vineri să scadă până la 8 grade Celsius. Vremea rea pune stăpânire pe toată țara, astfel că meteorologii au emis o informare de ploi, vânt și frig, valabilă la nivelul întregii ţări de joi până sâmbătă dimineaţa.

Prognoza meteo ANM. Capitala trece de la vară la temperaturi de început de decembrie

Începând de joi dimineață până vineri dimineață, vremea se va menține mult mai caldă decât ar fi normal la începutul lunii octombrie, astfel că maxima termică va fi de 29...30 de grade.

Joi, cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi înnorările se vor accentua și temporar va ploua. Vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul nopții. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

De vineri dimineață până sâmbătă dimineață, vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior, astfel încât valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei.

Temperatura maximă va fi de 14...16 grade, iar cea minimă de 8...9 grade.

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei, când și vântul va avea unele intensificări. Cantitățile de apă cumulate pot fi însemnate.

Prognoza meteo ANM. Vremea se răcește în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de ploi, instabilitate atmosferică şi intensificări temporare ale vântului, valabilă la nivelul întregii ţări, începând de joi dimineaţă.

Conform prognozei, în intervalul 3 octombrie, ora 4:00 - 5 octombrie, ora 9:00, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest şi va cuprinde treptat toată ţara. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 l/mp şi, izolat, 40 l/mp.

De asemenea, vor fi perioade cu fenomene specifice instabilităţii atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie, în special în Transilvania şi Moldova, apoi şi în regiunile sud-estice. Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi, izolat, posibil vijelii şi grindină.

Vântul va avea local şi temporar intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40 - 50 km/h. Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de joi (3 octombrie) în vest şi nord-vest, iar vineri (4 octombrie) şi în restul teritoriului.

Meteorologii anunţă ploi, instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului şi răcire accentuată a vremii,... Vremea se strică! Meteorologii anunță ploi și chiar ninsori la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x