Antena Căutare

Canicula cuprinde toată țara. ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni. Vremea până pe 1 iulie

Ploile și furtunile din ultima perioadă se retrag și lasă locul caniculei. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până în 1 iulie. Vremea se menține mai caldă ca în mod obișnuit pentru această perioadă, cel puțin până de Rusalii, în zilele de 16 și 17 iunie.

Ploile și furtunile din ultima perioadă se retrag și lasă locul caniculei. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, până în 1 iulie. Vremea se menține mai caldă ca în mod obișnuit pentru această perioadă, cel puțin până de Rusalii, în zilele de 16 și 17 iunie.

Apoi, valorile termice ajung la valorile apropiate celor normale. Ploile și furtunile se mai răresc, de săptămâna viitoare.

Săptămâna 3 – 10 iunie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de nord-vest a teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă

Regimul pluviometric va fi excedentar în Oltenia, Muntenia, Moldova și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Săptămâna 10 – 17 iunie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare, cu precădere în regiunile intracarpatice și în zonele montane.

Săptămâna 17 – 24 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea sudică a teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare, local, în nord-vestul țării.

Săptămâna 24 iunie – 1 iulie

Valorile termice estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele specifice acestui interval.

Regimul pluviometric se va situa, în general, în jurul celui normal pentru această săptămână.

sursa: meteoromania.ro

Informare meteorologică ploi torențiale. Cum va fi vremea în weekend... Alertă meteo: 29 de județe sub cod galben. Ploi torențiale și cantități de apă însemnate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x