Live acum
Prime Time 20:00iUmor

ANM a prelungit codul galben de vreme rea! Rafale de vânt de 55-60 km/h în 5 județe

ANM a prelungit codul galben de vreme rea! Sunt anunțate rafale de vânt de 55-60 km/h în 5 județe. Izolat, transport de zăpadă.

anm cod galben rafale de vant

ANM a prelungit codul galben de vreme rea! Sunt anunțate rafale de vânt de 55-60 km/h în 5 județe. Izolat, transport de zăpadă.

ANM cod galben de vânt și rafale de vânt, valabil până la ora 13:00

Cod galben de ninsori, risc de avalanşe și curse aeriene anulate: Zăpada despășește doi metri. Urgia albă continuă în România. Noi avertizări ANM

In zona : Județul Alba: zona joasă;
Județul Mureş: zona joasă;
Județul Sibiu: zona joasă;

Se vor semnala : intensificări temporare ale vântului care la rafală vor atinge și depăși local 55-60 km/h
Fenomene asociate : izolat transport de zăpadă.

ANM cod galben de vânt și rafale de vânt, valabil până la ora 12.00

Valabil de la : 14-01-2019 ora 9:10 până la : 14-01-2019 ora 12:00

In zona : Județul Sălaj: Șimleu Silvaniei, Șărmășag, Crasna, Bobota, Pericei, Ip, Hereclean, Nușfalău, Măeriște, Sâg, Bocșa, Valcău de Jos, Horoatu Crasnei, Marca, Plopiș, Halmășd, Chieșd, Bănișor, Cizer, Vârșolț, Camăr, Boghiș, Șamșud, Coșeiu, Carastelec;
Județul Satu Mare: Carei, Tășnad, Ardud, Supur, Moftin, Sanislău, Berveni, Bogdand, Beltiug, Hodod, Căpleni, Pișcolt, Acâș, Socond, Doba, Andrid, Căuaș, Santău, Cehal, Tiream, Foieni, Petrești, Pir, Terebești, Urziceni, Craidorolț, Ciumești, Săuca, Cămin, Săcășeni;

Se vor semnala : -intensificări temporare ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăși local 55...60 km/h.

Încă de la priemele ore, ANM a emis cod galben de ceață și chiciură în mai multe zone ale României. Vezi, în continuare, cum va fi vremea astăzi, în România.

Prognoza meteo 14 ianuarie

Luni, 14 ianuarie, vor fi precipitații mixte, lapoviță și ninsoare, în Moldova, Banat, Transilvania și în Oltenia. Însă, temperaturile la orele prânzului vor fi pozitive în toată țara: între 2 -5 grade, iar în Dobrogea vor fi până la 8 grade.

Vântul va suflă moderat în Crișana și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritorului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -5…0 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul extrem al Moldovei), în timp ce în Dobrogea temperaturile maxime vor oscila între 0 și 5 grade Celsius, cel mai cald urmând să fie din nou în zonă litorala.

În Maramureș și în vestul Carpaților Occidentali sunt așteptate căderi masive de zăpada

Vremea 14 ianuarie în București

Vremea din 14 ianuarie se anunță deosebit de rece în București. Cerul este parțial noros, iar temperaturile maxime se vor încadra între 2°C și -5°C. Vântul va sufla în rafale la amiză de 33 km/h și cu 16 km/h dinspre V pe timpul nopții. Șansele de precipitații sunt mari, iar cantitatea de precipitații va atinge <1 L/m².

Prognoza meteo 14 ianuarie la munte

Cerul este acoperit de nori la munte, iar noaptea va fi deosebit de rece. Temepraturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -10°C. Vântul va sufla cu putere și va viscoli zăpadă căzută pe timpul nopții. Vântul va sufla în rafele de 38 km/h pe timpul zilei și cu 44 km/h pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații la munte atinge 1 L/m².

Recomandari