Antena Căutare

ANM a revizuit prognoza meteo. Câte grade vom avea în noaptea de Revelion

Vreme bună de Revelion! Acesta este verdictul meteorologilor, care au anunţat câte grade vor fi în termometre în noaptea dintre ani. În inima Capitalei, în noaptea de revelion, termometrele vor arăta cel mult minus două, minus trei grade.

Vreme bună de Revelion! Acesta este verdictul meteorologilor, care au anunţat câte grade vor fi în termometre în noaptea dintre ani. În inima Capitalei, în noaptea de revelion, termometrele vor arăta cel mult minus două, minus trei grade.

O temperatură foarte ridicată dacă ne gândim că toată această piaţă se va umple de oameni, vin fiert este din belşug iar artiştii care vor urca pe scenă nu ne vor lăsa nicio clipă să stăm pe loc. Petreceri însă vor fi în toată ţara, iar anul acesta meteorologii anunta ca nu va fi ger.

În nord, în Maramureş, s-ar putea înregistra - 5 grade, dar meteorologii spun că e normal pentru această perioadă. Aici ar putea să şi ningă dar foarte slab.

În zona Banatului va fi cu un grad mai cald respectv minus 4 grade Celsius. Cei care au de gând să-i prindă 2019 în Bucovina vor putea ciocni paharul de şampanie afară, pentru că la miez de noapte termometrele nu vor arăta mai mult de minus 3 grade. În centrul ţării, în staşiunile montane termometrele pot arăta şi - 10 grade.

Ceva mai spre sud, în Muntenia şi Oltenia va fi destul de rece respectiv minus patru, minus cinci grade. Aici, în unele locuri s-ar putea să fie lapoviţă şi ninsoare. După revelion însă meteorologii anunţă o răcire a vremii în mai toată ţara şi am putea vorbi despre ger.

ANM prognza meteo pe o lună. Vremea 31 decembrie-28 ianuarie 2019... Fenomene periculoase în România! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x