Antena Căutare

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 5 martie-1 aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a actoalizat prognoza meteo pentru luna martie. Afla cu va fi vremea in intervalul 5 martie-1 aprilie.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actoalizat prognoza meteo pentru luna martie. Află cu va fi vremea în intervalul 5 martie-1 aprilie.

Vremea 5-11 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorite termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în nord-estul și nord-vestul teritoriului.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

Vremea 11-18 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile din vestul și sud-vestul teritoriului.

Vremea 18-25 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudvestice.

Vremea 25 martie-1 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în regiunile vestice și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Este jale în țară! Cod galben extins! Condiții meteo periculoase în mai multe județe, în următoarele ore... Vremea 6 martie 2019. Temperaturile se mențin ridicate și miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x