Alertă meteo pentru București. Ninsori viscolite până vineri! Cât crește stratul de zăpadă

 

ANM a emis prognoza meteo pentru București, în perioada 27-30 noiembrie. Urmează trei zile cu ninsori viscolite până vineri. Cât crește stratul de zăpadă.

ANM Alertă meteo pentru BUCUREȘTI în intervalul 27 noiembrie, ora 20 – 28 noiembrie, ora 08

Vor fi precipitații, la începutul nopții sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții pentru depuneri de gheață. Vântul se va intensifica treptat, iar până dimineață va atinge viteze la rafală în jurul a 55 km/h și se va depune strat de zăpadă de până la 2…4 cm. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

Asta e cea mai grea iarnă! Meteorologii anunță urgia: temperaturi de -30 de grade și viscol puternic!

ANM Alertă meteo pentru BUCUREȘTI În intervalul 28 noiembrie, ora 08 – 29 noiembrie, ora 08

Îndeosebi în prima parte a zilei va ninge, iar temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Grosimea stratului de zăpadă nu va fi unifromă și se va situa în medie între 7 și 10 cm, izolat posibil 15 cm. Vremea va deveni deosebit de rece; temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade.

ANM Alertă meteo pentru BUCUREȘTI În intervalul 29 noiembrie, ora 08 – 30 noiembrie, ora 08

Vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4...-3 grade și o minimă în jurul valorii de -7 grade. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h. Trecător vor fi posibile fulguieli.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI