Căutare Live

ANM, avertizare meteo 1 februarie 2019. Cod galben de ceață severă

ANM, avertizare meteo 1 februarie 2019. Cod galben de ceață severă până la ora 23.00. Cum va fi vremea în weekend.

cod galben de ceata severa

ANM, avertizare meteo 1 februarie 2019. Cod galben de ceață severă până la ora 23.00. Cum va fi vremea în weekend.

ANM Cod galben

Valabil de la : 01-02-2019 ora 20:00 până la : 01-02-2019 ora 23:00

In zona : Județul Buzău: zona joasă;

Se vor semnala: ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m

ANM Cod galben

Valabil de la : 01-02-2019 ora 20:00 până la : 02-02-2019 ora 2:00

In zona : Județul Vaslui;
Județul Bacău: zona joasă;
Județul Vrancea: zona joasă;
Județul Botoşani;
Județul Galaţi: Tecuci, Liești, Matca, Cudalbi, Corod, Umbrărești, Cosmești, Munteni, Barcea, Brăhășești, Ghidigeni, Drăgănești, Ivești, Nicorești, Fundeni, Gohor, Grivița, Valea Mărului, Nămoloasa, Țepu, Negrilești, Buciumeni, Bălășești, Priponești, Cerțești, Poiana, Movileni;
Județul Iaşi;

Se vor semnala : ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m
Fenomene asociate: trecător, depuneri înghețate.

Vremea sâmbătă, 2 februarie, în România

Vremea va fi deosebit de caldă în acest weekend, iar motivul se datorează unei vaste depresiuni de sorginte atlantică ce va tranzita vestul Europei în următoarele zile va aduce în țara noastră printre cele mai ridicate valori termice din acest sezon rece, în sud-est mai ales duminică temperaturile maxime urmând să cocheteze cu valori de 16-18 grade Celsius, insă cu totul izolat nu sunt excluse a se înregistra și valori de pană la 20 de grade.

Amplasarea depresiunii în vestul continentului va face că pe partea să anterioară să fie advectat un aer tropical dinspre nordul Africii pe o traiectorie sud-vestică, țara noastră urmând să se afle în centrul abaterilor termice pozitive. Precipitațiile care vor cădea vor fi puține și exclusiv sub formă de ploaie, inclusiv la munte; acestea se vor semnala local în vest și în sud-vest, iar în prima parte a intervalului izolat și în sud-est.

Meteo 2 februarie 2019. Temperaturi de 20 de grade în weekend... Alertă meteo! Este Cod galben în mai multe județe! Zonele afectate, în această noapte...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri