Antena Căutare

ANM, avertizări meteo 1 aprilie. Cod Galben de vreme severă în două județe

Administratia Naționala de Meteorologie(ANM) a emis o avertizare de tip Cod Galben de vreme rea pentru urmatoarele ore. Avertizarea meteo vizeaza judetele Vrancea și Galati.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o avertizare de tip Cod Galben de vreme rea pentru următoarele ore. Avertizarea meteo vizează județele Vrancea și Galați.

Luni 1 Aprilie 2019, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare și va ploua slab, pe arii restrânse în jumătatea nordică a țării, iar în rest cerul va fi variabil. La munte, în special la altitudini mari în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în estul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 11 grade in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei și 21 de grade in Bnaat si in Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -4 și 10 grade. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.(stirimeteo.com)

ANM, avertizări meteo 1 aprilie 2019

Valabil de la : 01-04-2019 ora 13:00 până la : 01-04-2019 ora 17:00

In zona : Județul Vrancea: zona joasă;
Județul Galaţi;

Se vor semnala : intensificări locale ale vântului, cu viteze ce vor atinge 55...65 km/h.

Citește și: ANM, estimări meteorologice. Vremea în perioada 1 - 29 aprilie 2019

Meteo Constanța 30 zile. Cum va fi vremea în aprilie și de 1 Mai... Prognoza meteo 1 - 14 aprilie. ANM, vremea pe regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x