Antena Căutare

ANM, cod galben de vânt puternic prelungit. Ninsori la noapte în București

ANM, cod galben de vânt puternic prelungit până la ora 18:00. Județele afectate

ANM, cod galben de vânt puternic prelungit. Ninsori la noapte în București
Județele afectate de cod galben de vant

ANM a prelungit codul galben de ninsori până la ora 18:00. Sunt așteptate intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55-65 km/h.

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis cod galben de vânt puternic în următoarele județe. Până la ora 18:00, vântul va sufla cu putere în Caraș-Severin, unde se vor manifesta intensificări ale vântului care vor atinge la rafală 55-65 km/h, izolat 70 km/h; la munte vitezele la rafală vor atinge temporar 80-90 km/h.

Cod galben de vânt puternic a fost emis până la ora 17:00 în județele Tulcea și Constanța. Se vor semnala: intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55 - 65 km/h.

Ninsori la noapte în București

Astăzi, cerul este acoperit de nori, temperaturile la București se vor menține între 5°C și 1°C. Vântul va sufla în rafale de 30 km/h și în rafale de 22 km/h. La noapte, în București vin ninsorile în Capitală. Vor fi ninsori ușoare, iar temperaturile se vor încadra între 5°C și un grad C. Cantitatea de precipitații va fi de 1 L/m.

Ce se întâmplă cu vremea în România până în 2090. ANM anunță schimbări devastatoare... Vremea pe patru săptămâni, actualizată de ANM. Ce anunță prognoza meteo pentru luna decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x