Antena Căutare

Ninsorile cuprind mai multe zone în România. Temperaturi la limita înghețului. Meteorologii dau alerta!

Veme deosebit de rece, ninsori la munte şi precipitaţii mixte în zonele subcarpatice. Potrivit ANM, în intervalul 6 octombrie, ora 12:00 - 8 octombrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece şi se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor.

Frig și ninsori în România.​ Vreme deosebit de rece, ninsori la munte şi precipitaţii mixte în zonele subcarpatice. Potrivit ANM, în intervalul 6 octombrie, ora 12:00 - 8 octombrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece şi se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova şi Transilvania, precipitaţiile vor fi mixte.

Frig și ninsori în România. Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de marţi, 8 octombrie, precum şi în noaptea de marţi spre miercuri (8/9 octombrie).

La Bucureşti, vremea va fi, de asemenea, deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu maxime de 13...15 grade şi minime de 4...6 grade, potrivit prognozei speciale emise de Adminstraţia Naţională de Meteorologie.

Norii si ploile vor fi prezente în mare parte din ţară. La munte vorbim de fenomene autentice de iarnă cu vânt, lapoviţă, ninsori şi chiar strat de zăpadă.

România îngheață în octombrie! ANM, nouă avertizare de vreme extremă, inclusiv în Capitală, unde vor fi 4 grade... ANM, avertizare meteo. Cod galben de ceață în mai multe județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x