Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

ANM, prognoza meteo 16 aprilie - 13 mai. Cum va fi vremea de în minivacanța de 1 Mai

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada 16 aprilie - 13 mai 2019. Afla cum va fi vremea de Florii, de Paste si in minivacanta de 1 mai 2019.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada 16 aprilie - 13 mai 2019. Află cum va fi vremea de Florii, de Paște și în minivacanța de 1 mai 2019.

Vremea 16 - 22 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai pronunțat în regiunile intracarpatice și la munte.

Vremea 22 - 29 aprilie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această saptămână în regiunile centrale, vestice și nord-vestice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Vremea 29 aprilie - 5 mai 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantități de precipitații

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent, local în regiunile estice.

Vremea 5 -13 mai 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea vestică a teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

Cantități de precipitații

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor deficitare, pe întreg teritoriul României.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro