Antena Căutare

ANM, prognoza meteo. Estimări temperaturi 1-7 februarie 2019

ANM, estimari temperaturi 1-7februarie 2019. Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada anunta temperaturi in crestere pentru majoritatea regiunilor. Afla de ce temperaturi vom avea parte in prima saptamana din februarie.

ANM, estimări temperaturi 1-7februarie 2019. Prognoza meteo pentru următoarea perioadă anunță temperaturi în creștere pentru majoritatea regiunilor. Află de ce temperaturi vom avea parte în prima săptămână din februarie.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în regiunile centrale și local în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în sud-vestul țării, iar în nordul teritoriului acestea vor fi local deficitare. În restul teritoriului regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Vreme neobișnuit de caldă în februarie!

Prognoza meteo. Estimări temperaturi 1-7 februarie 2019

Pe ansamblu, în acest interval va predomina un regim termic al aerului mai ridicat decât în mod obișnuit, chiar deosebit de ridicat, în cea mai mare parte a ţării.

Temperatura medie diurnă a aerului se va încadra între -1...12°C, abaterile termice pozitive fiind de 1...10°C, în majoritatea zonelor.

Temperatura maximă a aerului va fi cuprinsă între 4...15°C, pe aproape întreg teritoriul.

Temperatura minimă a aerului se va situa între -5...8°C la nivelul întregii ţări, valori mai scăzute fiind posibile în zonele depresionare, unde vor fi condiții de producere a înghețului superficial la sol.

Se întrevăd precipitaţii predominant sub formă de ploi locale în majoritatea regiunilor, dar și mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare) îndeosebi la începutul perioadei în Maramureș și nordul Transilvaniei, acestea fiind însoţite de intensificări temporare ale vântului. Local, vor fi condiții de producere a ceții asociată cu burniță.

Avertizare de vreme severă imediată. ANM a emis cod galben pentru 25 de județe... ANM, avertizări meteo 1 februarie 2019. Cod GALBEN de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x