Antena Căutare

Vești noi de la meteorologi. ANM a emis o prognoză specială pentru București. Când va ninge

Vești de ultimă oră de la meteorologi. ANM a actualizaat prognoza pentru București în intervalul 25-27 ianuarie. Vor fi perioade cu ploi şi ninsori trecătoare în acest weekend, în Capitală. Vremea va fi în continuare rece, cu temperaturi sub zero grade noaptea.

Vești de ultimă oră de la meteorologi. ANM a actualizaat prognoza pentru București în intervalul 25-27 ianuarie. Vor fi perioade cu ploi şi ninsori trecătoare în acest weekend, în Capitală. Vremea va fi în continuare rece, cu temperaturi sub zero grade noaptea.

”Vremea în Capitală se va înrăutăți, cantitatea de apă din ploaie va fi semnificativă, temperaturile vor scădea până dimineață. Se va depune polei într-o grosime semnificativă, mâine dimineață se va circula cu dificultate. Fenomenul este prezent pe arii extinse, toate județele din sudul și estul Munteniei, partea centrală și sudică a Moldovei. Vorbim în Carpații Meridionali și Oltenia de ninsori, vântul va avea intensificări, dar nu la fel de susținute ca în timpul zilei de joi” a spus Mihai Huștiu, meteorolog ANM, la Antena 3.

Iarna face ravagii! Cum va fi vremea în perioada următoare. Meteorolog ANM: "Nu se ameliorează. Vom emite noi avert... Meteo 25 ianuarie. Avertizări ANM de vreme severă. Care sunt cele mai afectate zone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x