Căutare Live

Aerul va lua foc! ANM, prognoză specială pentru următoarele două zile: Caniculă, vijelii, ploi torențiale și grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti, valabilă de la ora 10:00 şi până marţi, ora 23:00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti, valabilă de la ora 10:00 şi până marţi, ora 23:00.

Potrivit meteorologilor, luni vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii, când şi disconfortul termic se va menţine accentuat, indicele temperatură - umezeală (ITU) urmând a atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Temperatura maximă în Bucureşti va fi de 32 - 33 de grade. Se va accentua gradul de instabilitate atmosferică şi vor fi perioade în care se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii şi căderi de grindină, cu o probabilitate mai mare îndeosebi în orele serii şi în prima parte a nopţii.

Marţi, vremea se va menţine călduroasă în Bucureşti, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi de 30 - 31 de grade.

Începând cu orele amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuate, care se vor manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi posibile căderi de grindină.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza aceste mesaje prin avertizări de vreme severă imediată.

Alertă meteo. Cod galben de ploi torențiale și vijelii în aproape toată țara... Vremea pe 2 săptămâni: Află prognoza meteo România 17 - 30 iunie 2019...
Parteneri
Gem de prune aromat. Rețeta clasică
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x