Antena Căutare

Urgia vine în următoarele zile! Joi vor fi zăpezi mari și ger de -14 grade Celsius

Vremea va fi tot mai rea. Temperaturile vor scădea în următoarele zile până la -14 grade Celsius, iar stratul de zăpadă poate depăși chiar și un metru, anunță specialiștii în meteorologie.

Urgia vine în următoarele zile! Joi vor fi zăpezi mari și ger de -14 grade Celsius
zapezi mari

Prognza meteo săptămâna asta. Vremea va fi tot mai rea. Temperaturile vor scădea în următoarele zile până la -14 grade Celsius, iar stratul de zăpadă poate depăși chiar și un metru, anunță specialiștii în meteorologie.

Prognoza meteo arată că săpămâna aceasta, mai exact, joi 29 noiembrie, la munte sunt așteptate temperaturi minime ce vor atinge -14°C pe timpul nopții. Va ninge considerabil cu o zi înainte, iar pe timpul nopții, temperataurile vor coborî până la -11 grade Celsius.

Prognza meteo săptămâna asta. Meteorologii ANM avertizeaază că vremea se va înrăutăți în următoarea perioadă și că iarna 2018-2019 va fi cea mai grea din ultimele decenii. Vom avea miinime încadrate între -20 și -30 de grade Celsius, zăpezi mari și viscol.

Prognza meteo săptămâna asta. În cursul zilei de marți, meteorologii ANM au emis mai multe coduri galbene de ceață, burniță și polei, care s-au prelungit până la ora 14.00.

În București mai vin ceva ploi, pe seară, vântul prinde putere, iar la noapte apăr ninsorile și lapoviță. Până atunci avem o zi destul de neplăcută, iar maximă ajunge pe la 5-6 grade, adică mai mică decât ieri, când s-au depășit 7 grade în centrul orașului.

Vremea va fi deosebit de rece în următoarele două săptămâni, așadar, cei care plănuiesc să petreacă sărbătoarea de 1 Decembrie în aer liber, trebuie să își ia măsuri de precauție. Vezi aici ce anunță prognoza meteo.

Asta e cea mai grea iarnă! Meteorologii anunță urgia: temperaturi de -30 de grade și viscol puternic!... Alertă meteo pentru București. Ninsori viscolite până vineri! Cât crește stratul de zăpadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x