Antena Căutare

Anunțul ANM. Cu ce surprize vine octombrie, după valul de aer polar. Vremea se încălzește iar spre finalul lunii

După valul de aer polar care a cuprins România, vremea se va încălzi din nou, astfel că finalul lunii octombrie aduce valori termice de vară. Potrivit ANM, ultimele zile de octombrie vor fi călduroase și vom avea din nou schimbări bruște de temperaturi.

După valul de aer polar care a cuprins România, vremea se va încălzi din nou, astfel că finalul lunii octombrie aduce valori termice de vară. Potrivit ANM, ultimele zile de octombrie vor fi călduroase și vom avea din nou schimbări bruște de temperaturi.

Elena Mateescu, director ANM, a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre prognoza meteo de la începutul lunii octombrie.

Potrivit unei informării ANM, se vor înregistra ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului și răcire accentuată a vremii în intervalul 3 octombrie, ora 04:00 - 5 octombrie, ora 09:00. Astfel, în intervalul menționat, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, izolat 40 l/mp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luna octombrie va mai aduce zile frumoase, spre final, când vremea se va încălzi din nou considerabil.

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Temperaturile medii estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Valorile termice estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Stați în case! Cod portocaliu de ploi torențiale în mai multe localități... Uraganul Lorenzo, de neoprit. Irlanda de Nord, sub alertă de vreme extremă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x