Antena Căutare

Atenționare de maximă importanță! Revin ninsorile! Zonele în care vor fi condiții meteo periculoase, în următoarele ore

O atenționare de Cod galben de vânt este valabilă, pe parcursul zilei de luni, în mai multe zone din țară, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În unele zone, revin ninsorile.

Atenționare de maximă importanță! Revin ninsorile! Zonele în care vor fi condiții meteo periculoase, în următoarele ore
Ilustrație.

Potrivit ANM, până la ora 18:00, temporar vântul va avea intensificări în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, cu viteze în general între 60 și 80 km/h.

Pentru perioade scurte de timp, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta local prin averse, descărcări electrice și, posibil, vijelii și grindină.

Intensificări ale vântului vor fi și în Moldova și Dobrogea, cu viteze în general de 40...50 km/h.

Până la ora 22:00, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze în general de 70...80 km/h, iar la altitudini mari rafalele vor depăși 90...100 km/h.

La peste 1700 m, îndeosebi din Carpații Occidentali, nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali vor predomina ninsorile și local va fi viscol.

Cod galben în 24 de județe: vijelii, grindină, ploi și descărcări electrice! Ce anunță meteorologii... Prognoza meteo, 3 martie 2020. Temperaturi de până la 22 de grade, ploi și precipitații mixte. Ce se va întâmpla cu vrem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x