Antena Căutare

Avertisment meteo cu efect imediat! A fost emis Cod galben de fenomene periculoase. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore

Cinci judeţe din zona Munteniei sunt vizate de o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă, emisă sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Avertisment meteo cu efect imediat! A fost emis Cod galben de fenomene periculoase. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
ANM a emis Cod galben de ceață

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman se va semnala, local, ceaţă şi vizibilitate scăzută sub 200 de metri.

În orele următoare, în zonele avertizate vizibilitatea va creşte treptat, se precizează în prognoză.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţă, o serie de avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile în 19 judeţe şi Municipiul Bucureşti, pe durata orelor următoare.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în zone din judeţele Bacău, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea şi Iaşi, local, va fi ceaţă, iar vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Tot izolat se va semnala burniţă.

De asemenea, până la ora 10:00, în Municipiul Bucureşti, dar şi în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Argeş, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman şi Dâmboviţa ceaţa va persista şi va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, local chiar şi sub 50 de metri.

Conform prognozei pe termen scurt, până la ora 11:00, în zona joasă a judeţului Alba se va semnala ceaţă, fenomen ce va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi doar izolat sub 50 de metri.

Vremea face ravagii în Constanța. Porturi închise și vizibilitate redusă sub 200 de metri pe Autostrada Soarelui... Iarnă 2019-2020. ANM: "Nu excludem episoadele cu fenomene severe, adică ger, viscol și căderi masive de zăpadă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x