Căutare Live

Ce fenomen meteo va afecta românii, în următoarele zile! Anunțul oficial ANM

Avertisment pentru români, lansat recent de cei de la Administraţia Naţională de Meteorologie! Ce fenomen meteo se va întâmpla în următoarele zile?

Avertisment pentru români, lansat recent de cei de la Administraţia Naţională de Meteorologie! Ce fenomen meteo se va întâmpla în următoarele zile?

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o informare de disconfort termic accentuat, valabilă în următoarele trei zile, în majoritatea regiunilor ţării.

Potrivit meteorologilor, miercuri, joi şi vineri, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.

Ce fenomen meteo va afecta românii, în următoarele zile! Anunțul oficial ANM

Pe parcursul zilei de miercuri, 21 august, local în vestul, nord-vestul, sudul şi sud-estul ţării, iar joi, 22 august, şi vineri, 23 august, cu precădere în sud se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării.

Meteorologii avertizează că vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat şi pe parcursul zilelor de sâmbătă, 24 august şi duminică, 25 august.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prognoza meteo, arată cei de la Agerpres.

Informare meteorologică de disconfort termic ridicat, de miercuri până vineri... Meteorologul Alina Şerban, detalii despre valul de caniculă care sufocă România: „Ceea ce se va întâmpla în următoarele ...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri