Antena Căutare

Avertizare ANM: Cod GALBEN de ceață, vizibilitate redusă și depuneri înghețate

Administrația Natională de Meteorologie(ANM) a emis un cod galben de vreme rea pentru doua judete. Fenomenele meteo de ceata, vizibilitate scazute, depuneri inghetate, sunt in extindere.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis un cod galben de vreme rea pentru două județe. Fenomenele meteo de ceață, vizibilitate scăzute, depuneri înghețate, sunt în extindere.

Potrivit vremea.ro, marți un alt front atmosferic va aborda regiunile intracarpatice ale țării noastre, unde va plouă pe spații relativ extinse, iar la munte (și cu precădere în Carpații Occidentali) se vor acumula cantități de apa de până la 10 mm. Spre seară câteva ploi slabe se vor semnala local și în Oltenia și Moldova și izolat în Muntenia, în timp ce în Dobrogea acestea vor lipsi cu desăvârșire.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa în general între 2 și 7 grade în Transilvania și Maramureș, 5-10 grade în Banat și Crișana și 2-7 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonă Luncii Dunării și în nordul extrem al Moldovei.

Meterologii au anunțat! Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

Vremea 4 decembrie. Avertizare ANM

Valabil de la : 04-12-2018 ora 17:00 până la : 04-12-2018 ora 20:00

In zona : Județul Giurgiu;
Județul Teleorman;

Se vor semnala : ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m
Fenomene asociate : depuneri înghețate
Observatii : fenomenul este în extindere

Ger cumplit toată luna decembrie. ANM a actualizat prognoza meteo 3 decembrie - 31 decembrie

Vremea 5 decembrie. Prognoza meteo pentru miercuri

Potrivit vremea.ro, Miercuri în prima parte a zilei precipitațiile se vor transformă local în lapoviță și ninsoare în Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei, în timp ce în restul zonelor vor cădea numai ploi. Precipitațiile vor fi însă slabe cantitativ, iar în Dobrogea și Bărăgan acestea vor fi aproape inexistente. La munte va ninge și se va depune un nou strat subțire de zăpada, cu precădere în Carpații Meridionali.

După orele prânzului aspectul vremii se va ameliora în toată țara. Vântul va suflă moderat spre tare în est și sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 2 și 7 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu valori ușor mai ridicate așteptate a se înregistra în zonele subcarpatice) și 2-7 grade în Moldova .

Meteo 5 decembrie 2018. Cum va fi vremea miercuri în România... Cod GALBEN de vreme severă. ANM anunță starea vremii din această noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x