Antena Căutare

Atenționare de ULTIMĂ ORĂ! Este COD GALBEN de PLOI și GRINDINĂ în mai multe localități din țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare nowcasting de Cod galben de ploi, valabilă în următoarele ore, în mai multe localități din țară.  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare nowcasting de Cod galben de ploi, valabilă în următoarele ore, în mai multe localități din țară.

Avertizarea de Cod Galben este valabilă vineri, în intervalul orar 18.35 – 20.00.

Zona afectată este: județul Bistriţa-Năsăud (zona de munte de peste cota 1.800 m, Sângeorz-Băi, Maieru, Prundu Bârgăului, Rodna, Tiha Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Lunca Ilvei, Șanț, Leșu, Ilva Mare, Măgura Ilvei, Poiana Ilvei) și județul Maramureş (zona de munte de peste cota 1800 m, Borșa, Vișeu de Sus, Poienile de Sub Munte, Moisei, Vișeu de Jos, Repedea, Săcel).

Aici se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi local 20...25 l/mp, grindină de dimensiuni mici si intensificări de scurtă durată ale vântului

Vremea în București 14 septembrie 2018. Temperaturi... Nouă atenționare de la meteorologi! CODUL GALBEN de ploi se extinde. Încă un județ afectat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x