Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Avertizare meteo cu efect imediat: A fost emis Cod galben, vineri dimineață! Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore

Meteorologii au emis, vineri, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă, valabilă în orele următoare.

Cod Galben de ceață

Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 09:00, în zona joasă a județului Timiș se va semnala ceaţă, fenomen ce va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Vremea vineri, 15 noiembrie

Potrivit meteorologilor, vremea se ameliorează pe parcursul zilei de 15 noiembrie. Cerul va fi acoperit de nori pe arii restrânse. Sunt așteptate ploi în a doua parte a nopții și cu o probabilitate mai mare în estul, nordul și sudul țării.

Temperaturile scad simțitor la nivelul întregii țări. Valorile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime între -1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade pe litoral și în zona de deal a Banatului. Vântul va sufla cu putere pe crestele Carpaților Meridionali, unde la rafală se vor depăși viteze de 65…75 km/h, dar și în Banat, trecător și pe arii restrânse de peste 45…55 km/h. Mai multe informații despre prognoza meteo, aici.

Recomandari