Antena Căutare

Avertizare meteo de vânt puternic. Află cum va fi vremea în următoarele ore

ANM anunță, pentru următoarele ore intensificări ale vântului în zona de litoral. Află cum va fi vremea în următoarele ore.

ANM anunță, pentru următoarele ore intensificări ale vântului în zona de litoral. Află cum va fi vremea în următoarele ore.

Potrivit vremea.ro, Marți în prima parte a zilei va mai fulgui cu totul izolat în Dobrogea, iar după orele prânzului un front atmosferic venit dinspre vestul Europei va aduce ninsori slabe pe spații relativ extinse în vestul Transilvaniei, Maramureș, Banat și Crișana. Vântul va sufla moderat în vestul extrem al țării și în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Dimineață va fi geroasă în mare parte din țara noastră, însă mai ales în centru și în nord, unde minimele termice vor coborî până spre -20 de grade Celsius, iar cu totul izolat în depresiunile intramontane din Carpații Orientali, chiar și până la -25 de grade, în condițiile unui strat de zăpada consistent prezent pe sol și a unui cer care se va degaja temporar de nori.

ANM, avertizare meteo. Risc mare de avalanșe în următoarele 24 de ore

Avertizare meteo, COD GALBEN de vânt puterni

Valabil de la : 07-01-2019 ora 23:00 până la : 08-01-2019 ora 2:00

In zona : Județul Constanta: zona de litoral;
Județul Tulcea: zona de litoral;

Se vor semnala : - intensificări ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 55 - 65 km/h

Ger, temperaturi de -14 grade Celsius. Prognoza meteo pe 2 săptămâni 7 -20 ianuarie

ANM anunță ger puternic. Prognoză meteo 8 - 14 ianuarie... Ger, temperaturi de -14 grade Celsius. Prognoza meteo pe 2 săptămâni 7 -20 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x