Antena Căutare

Vânt puternic și ninsori, în mijlocul lunii aprilie, în România! Când intră în vigoare avertizarea de vreme rea și care sunt zonele afectate

Vremea se răcește drastic în România, în următoarele ore, când va intra în vigoare o avertizare de cod galben de intensificări ale vântului și ninsori la munte. 

Potrivit anunțului făcut de Administrația Națională de Meteorologie, în dimineaţa zilei de marţi (14 aprilie), în Banat şi Crişana, apoi treptat şi în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei vor fi intensificãri ale vântului cu viteze în general de 55...70 km/h, potrivit Antena 3.

CUM TREBUIE SEMNATĂ CORECT DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Vântul va avea intensificãri şi la munte, unde se vor semnala precipitaţii mixte, iar în zona înaltã vor predomina ninsorile şi rafalele vor depãşi 70...90 km/h, spulberând zãpada. Se va depune strat nou de zãpadã în nordul Carpaţilor Orientali şi, mai ales pe creste, în restul masivelor montane.

Cod galben de vânt puternic în toată ţara, începând de marţi dimineaţă... Vremea se răcește! Meteorologii anunţă variaţii extrem de mari de temperaturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x