Antena Căutare

Când va începe VARA adevărată?Meteorologii anunță încă două săptămâni de vreme capricioasă

Anul acesta, vara adevărată se lasă aşteptată. Metorologii anunță încă două săptămâni de ploi. Drumul naţional 7 este deja blocat în judeţul Arad din cauza unei furtuni, mai multe gospodării au fost inundate, iar o maşină a fost luată de viitură.

Anul acesta, vara adevărată se lasă aşteptată. Metorologii anunță încă două săptămâni de ploi. Drumul naţional 7 este deja blocat în judeţul Arad din cauza unei furtuni, mai multe gospodării au fost inundate, iar o maşină a fost luată de viitură.

Ne confruntăm cu o vară atipică, spun meteorologii. Care nu au emis niciun cod de caniculă în ultimele două luni. Totuşi, când ne planificăm concediul la mare?

Dacă ne planificăm o vacanță, trebuie să fim pregătiţi şi pentru ploaie! Până pe 22 iulie, va ploua în sud, în est, pe litoral şi la munte. Adică, în multe zone ale ţării pe care le-am putea alege ca destinaţie turistică.

Ploile vor face ca temperaturile să nu treacă de 32 de grade în sud, de exemplu, în timp ce la munte vor fi în jur de 16-18 grade.

Abia de săptămâna viitoare vremea se mai încâlzeşte, vom avea şi 35 de grade în termometre, dar asta nu înseamnă că nu ne vom mai întâlni cu ploile. Cantităţile de apă care vor cădea în cele două săptămâni rămase până la sfârşitul lunii sunt peste mediile acestei perioade a anului.

Anunțul ANM despre vremea din zilele următoare. Se întorc ploile, iar frigul pune stăpânire pe toată țara... Uită de CANICULĂ, vremea o ia razna de tot! Urmează o perioadă de ploi, frig și vijelii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x