Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Caniculă, în România! Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna august! Unde va fi mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă

Prognoza meteo pentru luna august anunță caniculă, în România. Temperaturile  vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sud.

Caniculă, în România! Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna august! Unde va fi mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă

profimediaimages.ro

Prognoza meteo pentru săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

Potrivit ANM, temperaturile se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice, nord-estice şi nord-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020

Valorile termice medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, estice şi nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale şi nordice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Recomandari